İstanbul Aydın Üniversitesi|İletişim |Sitene Ekle

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARİH: 13 NİSAN – 25 MAYIS 2013
YER : İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ

İstanbul Aydın Üniversitesi Ulusal Güvenlik ve Strateji Uygulama ve Araştırma Merkezi (USAM) tarafından düzenlenecek olan Siyasal Şiddet, Çatışma ve Terörle Mücadele Okulu Sertifika Programı 7 hafta (42 Saat) süreli olarak 13 Nisan – 25 Mayıs 2013 tarihleri arasında Florya Yerleşkesi’nde icra edilecektir.

Programın amacı; Siyasal Şiddet, Çatışma ve Terörle Mücadele başlığı altında ilgili konuları bir sertifika programı dahilinde toplayarak doğru bilgilendirme ve akademik çalışmaların önünü açacak entelektüel bir birikim oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu programda sadece devlet tarafı değil, siyasal siddet ve terörün diğer tarafına da söz hakkı vererek, tarafların birbirini anlamasına ve sağlıklı çözümler bulunmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Söz konusu sertifika programından siyasete ilgi duyan ya da atılmak isteyen polis ve asker güvenlik çalışanları yanında, ilgili sivil toplum örgütleri, NGO’lar, gazete ve TV yorumcuları gibi medya unsurları, işveren kesimleri ve bu konular ile yakından ilgili tüm örgütlenmeler de istifade edebilecektir. Bu programın bir hedefi de sağlayacağı potansiyel ve kariyer profiliyle akademik, özel sektör ve devlet organlarının ihtiyacı olan bilimsel alt yapının gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Taslak Kurs Programı için tıklayınız.

Programa katılmak için gerekli koşullar şunlardır:

a. Kurs ücreti KDV Dahil 100 TL.dir. Polis ve asker öğenciler de dahil tüm öğenciler için 50 TL.dir. Ücretler aşağıdaki üniversite banka hesabına yatırılacak ve not kısmına sertifika programının ismi yazılacaktır.
b. Programın en az %50’ine katılanlara eğitim sertfika belgesi verilecektir.

>> DETAYLI BİLGİ VE KAYIT İÇİN TIKLAYIN.

Uğur Diler

E-mail: ugurdiler@aydin.edu.tr